bienvenidos al mundo del sema's


Hola,

Me honra comunicaros que tengo tos y que habéis llegado al blog del sema's Circus. El sema's ya que os lo preguntáis es el nombre de nuestro equipo de futbol, un nombre de broma para un equipo de broma, para aquellos que se lo toman con humor. Ganar sí, pero con la trankilidad. Sí, se que parece un anuncio barato, pero tampoco doy para mucho más.

sin más preámbulos, vinga cuida't

martes, 2 de diciembre de 2008

Crónica jornada 7 (II parte)

Crónica del senyor Fú:

Dades de l'últim partit:

Partit molt plàcid.
1-0: Berti, fort chicharru des del mig del camp que es menja una mica el porter, tot i que el pepino era important.
1-1: Falta directa que ens piquen suaument per sobre la barrera i entra fregant travesser per l'escaire. Bastant espectacular.
2-1: Berti entra a rematar un córner des del mig del camp cridant i fent gestos amb els braços. Miraculosament, ningu el veu i remata sol. El porter fa una palomita a l'altre costat d'on ha rematat el Berti.

Mitja part. Fa moooolt de fred, macagundeu.

3-1: Manel. Li faig un passe al Manel a la frontal, em desmarco sol davant de porter esperant la paret i cridant "aquiiiii", Manel es gira i xuta a porteria, jo faig "nooooooo", el porter confirma definitivament el seu paketisme i li entra per sota els braços, fot fot.
4-1: Elias pressiona una sortida de la pilota en defensa en plan paparra i acaba xutant de punxeron cap a dins. Bon gol.

Cal destacar que la gent aquesta no jugava malament, tenien un parell de tius que corrien molt i el punta tenia maneres de bon jugador. Tambe van fallar un parell d'ocasions super clares amb el 2-1, pero q els follin.

Moment destacat del partit: li faig un passe en profunditat a Kike, q em mira amb cara de "es k al igual". Posteriorment li recordo la jugada (el passe era massa llarg) i em diu tot serio "yo soy como Messi, a mi el balon al pie". Pffffffff.

Wilmar: Estelar.
Parra: Amic grenyut de l'Elias, va venir a substituir a Wilmar. Despres del partit va anar a dormir a Psicologia, no a Bolonia.
Falso Emmanuel Petit: Amic del Ruben i el Berti, crec q es diu Dani pero no ho se.
Manel: Be tot el partit, va tenir una tangana al final. El vaig agafar pq sortis del camp i em diu "no, no, trankil q estic be, ara a la propera li foto un segadote..."
Perro Loco Smith: Corrio corrio corrio corrio y no paro de correr y aun ahora sigue corriendo
Kikessi: Jajajajaajaj
Xavifu: Sus chutes a porteria siguen entrando directamente en el top ten semana tras semana.
Berti: El solo es medio equipo
Ruben: Se le fue la olla en una segada desde el suelo y por detras a un tio que le habia regateado. Media hora despues aun se
acordaba de el. Buen partido, como siempre.
Elias: Cada cop millor, va fer un gran partit
Andres: Sigue sin ver puerta.
Dani Font: Dio asco verle jugar.

Arbitre: horroros, xiulava en funcio de la insistencia q hi posaves. En un moment donat va dur-se el xiulet a la boca per pitar una falta, pero despres va fer un "bah, sudo". El seu passotisme va arribar a l'extrem absolut quan el Manel li va fer una butifarra a la cara mentre li deia "vete a tomar pol culo", el campeon el persegueix 4 o 5 metres per ensenyar-li tarjeta, pero despres es cansa i no li ensenya res.

I tal, la resta t'hop inventes i tal i qual q pum q pim. Ah, per cert, l'Abril pensva q el sopar era dissabte i quan li vam dir q no, q era divendres i q per aixo no venies va callar i no va dir res. Jo no soritiria al carrer sense proteccio policial.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

efectivament m'he comprat un velociraptor pel proper cop que vegi a l'Àlex. Gran la anècdota del kike

Xavifu dijo...

Veig que no has acabat d'entendre el concepte de "ara ho escrius tu a la teva manera".

Sort que no he rajat de ningú...

Anónimo dijo...

es una manera de que se senti més d'una veu. trankil que si haguessis rajat d'algú ho hagués fikat igual. a més ja m'agradava com ho has escrit tu i l'elies així que ho he deixa't